Καφές Άσσος Ηλιάδη

Έχουν περάσει σχεδόν 61 χρόνια από τότε που οι αδελφοί Ιωακείμ και Πρόδρομος Ηλιάδης αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί για τη μία κοινή αγάπη που είχαν … τον καφέ! Πάντα με αγάπη και μεράκι καβουρδίζουν ελληνικό καφέ και πρόσφεραν στους πελάτες και φίλους τον πιο αρωματικό και γευστικό ελληνικό καφέ της πόλης. Από αυτή τους την απόφαση λοιπόν, μπήκαν τα θεμέλια για να είναι σήμερα ο “Καφές ΑΣΣΟΣ Ηλιάδη” καινοτόμος στο τομέα του καφέ. Σας προσκαλούμε να περιπλανηθείτε στις γεύσεις και τα αρώματα του καφέ μας καθώς και να ανακαλύψετε πως η επιχείρηση αυτή κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόπιστες στον κλάδο του καφέ! Περνώντας τα χρόνια, η 2η και η 3η γενιά, εκτός από τον ελληνικό καφέ προχώρησε στην παραγωγή του καφέ φίλτρου και espresso επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα στο φλιτζάνι τους.

Ολοι οι καφέδες είναι παραγωγής μας και καβουρδίζονται ανάλογα με την ποικιλία, τη χώρα παραγωγής και τη σύσταση των κόκκων του καφέ.

Ιδιοκτήτης Coffee Iliadi Shop

Το όραμα μας είναι να είμαστε πάντα η κορυφαία εταιρία καφέ ανώτερης ποιότητας (speciality coffee) στην Ελλάδα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τους καλύτερους καφέδες της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποστολή μας είναι να εισάγουμε ανώτερης ποιότητας καφέ και μέσα από εντατική έρευνα και συνεχείς αναζήτηση να δημιουργήσουμε και στη συνέχεια να προτείνουμε στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά μοναδικά γευστικά προφίλ καφέ, χάρη στη τεχνογνωσία και στη μακρόχρονη εμπειρία που έχει η εταιρία στο τομέα της παραγωγής, επιδιώκοντας πάντα την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας.